Velkommen til HyggeHuset

HyggeHuset udspringer af en mangeårig drøm om at starte en butik på landet, hvor omdrejningspunktet er hygge.

 

Hygge er for mig noget med ro og nærvær med familien - noget trygt, og det betyder meget for mig.

 

Samtidig har jeg altid været vild med at finde ting - nyt som gammelt - som jeg synes giver hygge, sjæl og varme til vores eget hjem.

 

Nu har jeg så åbnet min webshop, Facebookside og Instagramprofil, og jeg glæder mig til at byde dig indenfor i mit hyggeunivers med en masse skønne varer i forskellig stil og prisklasser.

 

Herfra sælger jeg brugskunst, møbler, loppefund, og hvad jeg nu lige finder, som jeg bare må have på hylden. Altså både nyt og gammelt. Du finder lækre varer fra blandt andet Ib Laursen, A2 Living, Jeanne d'Arc Living og Chic Antique.

 

Jeg blander gerne forskellige stilarter i vores eget hjem, og det bærer sortimentet i min butik også præg af. Her finder du alt fra fransk romantik og landstil til nordisk design - godt blandet med det unikke, rå og rustikke udtryk.

 

Vi arbejder på at få etableret en større gårdbutik her på vores nedlagte landejendom, hvor HyggeHuset har adresse. Indtil den står klar, har jeg indrettet et mindre lokale, som er fyldt med vores varer, og du skal være så hjerteligt velkommen til at besøge os efter aftale - jeg har kaffe og te på kanden.

 

Uanset om du handler her eller via Facebook/Instagram og får sendt dine varer, eller om du kigger forbi i butikken, så betyder det rigtigt meget for mig, at du får en god oplevelse. Jeg modtager derfor gerne ris og ros, så jeg ved, hvad der er godt, og hvad jeg kan gøre bedre. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis der er varer, som du savner i mit sortiment.

 

Med hyggelige hilsner

 

Susanne Lykke