Håndlavet jomfruhummersuppe fra NORDISK.
Jomfruhummeren kaldes også dybvandshummer. Den fanges i Kattegat og på Nordsøen, hvor den lever ved havbunden på 25–250 meters dybde.
Supper fra Nordisk har et rent udtryk, hvor de har bevaret råvarens oprindelige smag, kun krydret med en suppevisk af grøntsager.
Servering:
Suppen varmes nænsomt op og tilsættes 1/4 l piskefløde.
Server suppen til en god frokost, som forret eller hovedret.
Du kan med fordel servere jomfruhummersuppen med kogte jomfruhummerhaler, kammuslinger eller rejer, sammen med fennikel, gulerod og porrer.
Til hovedret kan du tilsætte lidt torsk, der simrer med de sidste 5 minutter.
Servér med lækkert brød. Det kunne være et stykke flútes af nemdej. Du finder video med opskrift på nemdej på HyggeHusets Instagram lige her
Velbekomme!
Se udvalget fra Nordisk / Noormann Foodlab her
Indhold: 500 ml
Bedst før: 3.3.27
Jomfruhummersuppen er varmepasteuriseret og opbevares i stuetemperatur indtil åbning. Efter åbning opbevares suppen i køleskab.
Flaskens indhold svarer til 4 portioner.
Ingredienser:
Ingredienser: JOMFRUHUMMERbouillon ( Vand, JOMFRUHUMMERskaller (60%), FISKEben, MUSLINGER, gulerødder & løg ), hvidvin (SULFITTER), løg, SELLERI, porrer, gulerødder, kartofler, hvidløg, tomatpure, salt, timian, fennikelfrø, laurbærblad, paprika, karry, cayennepeber, hvid peber.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 282 kj / 67 kcal.
Fedt, total 0,6g.
Heraf mættede fedt 0.1 g.
Kulhydrat , total 9,7 g.
Heraf sukker 2,9g.
Stivelse 0,5 g.
Kostfibre 0,9 g.
Protein, total 4,9g.
Salt 2,02g