En mandellikør med abrikos, karamel og vanille fra Nordisk.
En særdeles velsmagende likør - en blød og rund mandellikør med noter af abrikos, vanille og et strejf af karamel.
Perfekt som et velsmagende shot, som smagsgiver i drinks eller til kaffen og desserten.
Servering:
Kan både serveres kold og ved stuetemperatur - og skulle du ikke have fået den lagt på køl, kan du servere den med en isterning.
Bartenderens tips:
Kransekageshot:
Ingredienser
2 cl rom
2 cl Ho Ho Holy Shit Mandelikør
Topping (der er topping til flere shots
1 æggehvide
40 g flormelis
Sådan laver du et kransekageshot: Kom æggehvide og flormelis i en skål og pisk til en sej og stiv marengs (Det tager ca. 10 minutter). Bland rom og mandellikør og hæld i et glas, hvor der er plads til at toppe med marengsen. Giv evt. marengsen lidt kulør med en køkken gasbrænder. SKÅL!
White Xmas:
Ingredienser
2 cl rom
1 cl Ho Ho Holy Shit Mandelikør
1 cl kaffelikør
8 cl mælk
Isterninger
Sådan laver du White Xmas: Hæld isterningerne i et passende glas. Hæld øvrige ingredienser i - rør rundt og server straks. SKÅL!
Risalamande cocktail:
Ingredienser
2 cl rom
2 cl Ho Ho Holy Shit Mandelikør
1/2 tsk. vanillesukker
8 cl rismælk
Isterninger
Topping (der er topping til flere shots
Piskefløde
Winterspring Kirsebærlikør (den finder du her)
Sådan laver du Risalamande cocktail: Pisk fløde til en lind flødeskum (letpisket). Bland rom, likør, vanillesukker og rismælk i en shaker sammen med isterninger og ryst det hele grundigt sammen.
Sigt blandingen over i et glas - top med flødeskum og dryp lidt kirsebærlikør på flødeskummet.
Risalamande Shot:
Ingredienser
1 cl rom
1 cl Ho Ho Holy Shit Mandelikør
1 cl Winterspring Kirsebærlikør (den finder du her)
Piskefløde
Sådan laver du Risalamande Shot: Pisk fløde til en lind flødeskum (letpisket). Bland rom, mandellikør og kirsebærlikør. Hæld i glasset og top med flødeskum. Serveres gerne kold, så du kan med fordel lægge rom og likørerne på køl i god tid inden du servere risalamande shot.
Perfekt gaveidé i den hyggelige juletid - som julegave, adventsgave, kalendergave, til pakkekalenderen, bare-fordi-gave, værtindegave eller som en fødselsdagsgave til decembers fødselsdagsbarn.
Mandellikøren kan bestemt også nydes i kold vinterdagbåde før og efter jul.
Se udvalget fra Nordisk / Noormann Foodlab her
INDEHOLDER MANDLER
Indhold: 350 ml
16% vol