Mad Dogs Lakrids /kaffe shot Noormann Foodlab
Her får du en HÅNDLAVET lakridsshot med en intens smag af lakrids i et perkeft sampil med chokolade, vanille og kaffe.
Et harmonisk shot med LAKRIDS med en dyb, rig smag af lakridsrod, søde noter fra vanille & karameliseret sukker kombineret med bitre noter fra chokoladebønner & aromatiske kaffebønner.
Drik den straight up som et shot. Smager fantastisk mikset i drinks. prøv fx en MAD ESPRESSO:
Lidt mere specifikt får du et shot med smag af en grundsmag af lakrids, hvor du har en dyb, rig smag af lakridsrod - samtidig med søde noter fra vanille og karameliseret sukket kombineret med bidtre noter af chokoladebønner og aromatiske kaffebønner.
Drik den straight up som et shot. Smager fantastisk mikset i drinks. prøv fx en MAD ESPRESSO.
Servering:
Kan både serveres kold og ved stuetemperatur - og skulle du ikke have fået den lagt på køl, kan du servere den med en isterning.
Bartenderens tips:
Mad Espresso:
Ingredienser
2 cl Mad Dog lakrids/kaffe shot
1 shot espresso
2 cl kaffelikør eller Kahlua
2 cl vanillesirup
Sådan gør du: BLav et skud espresso. Shake alle ingredienser med is i et ½ minut. Indholdet skummer op så sørg for at have god plads i sharkeren. Si over i et glas og pynt med 2-3 kaffebønner.
Howling Dogs (1 person):
Ingredienser
2 cl Mad Dogs lakrids/kaffe shot
2 cl vodka
1 skive appelsin
1 tsk sukker
1 tsk malede kaffebønner
Knuste isterninger
Sådan gør du: Del en skive appelsin og drys den med sukker på den ene side og malede kaffebønner på den anden side. Hæld Mad Dogs lakridsshot og vodka i et shotglas. Drik shottet og bid så appelsinfrugtkøddet af skallen. SKÅL!
Se udvalget fra Nordisk / Noormann Foodlab her
Indhold: 2 cl
16,4% vol