Håndlavet kirsebærgløgg / sirup fra Nordisk.
Gløggekstrakten er lavet på kirsebær og krydret med kanel, stjerneanis og allehånde - den smager af julehygge.
Kirsebærsiruppen er udviklet til varm rødvinsgløgg, men den er også dejlig at bruge som sirup til desserter, pandekager og vafler. Prøv også siruppen som topping på et stykke vhokoladekage eller is.
Du kan også bruge den i en velkomstdrink, som Nordisk kalder Christmas Royal, hvor du blander den med en kold hvidvin eller mousserende vin.
Juletraditionen:
Gløgg var oprindelig en nordisk, stimulerende vinterdring, men er i dag et nærmest uundværligt indslag i den danske traditionelle julehygge med venner og familie.
Servering som gløgg / alkoholfri gløgg:
1 flaske kirsebærsirup rækker til at blande med 2 flasker rødvin. Eller tilsvarende mængde æblemost, hvis du ønsker en alkoholfri gløgg.
Blandingen varmes nænsomt op. DEN MÅ IKKE KOGE.
Server gerne gløggen med tørrede tranebær og en rosmarinkvist - eller mere traditionelt med lyse rosiner og gode mandler.
TIPS: Hvis du har blandet æblemost i, kan du servere romsyltede rosiner og mandler til - for dem som måtte ønske et glas gløgg med alkohol.
Som gave:
Perfekt gaveidé i den hyggelige juletid - som julegave, adventsgave, kalendergave, til pakkekalenderen, bare-fordi-gave, værtindegave eller som en fødselsdagsgave til decembers fødselsdagsbarn.
Kvædegløggen kan bestemt også nydes i kold vinterdag efter jul.
Jeg pakker gerne ind for dig. Det er GRATIS, og du skriver det blot i bemærkninger, når du bestiller.
Se udvalget fra Nordisk / Noormann Foodlab her
Indhold: 500 ml
0% vol
Bedst før 25.2.25
Ingredienser:
Kvædesaft, sukker, appelsin, stjerneanis, kanel, kardemomme, nellike, ingefær
Omrystes før brug.
Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger i køleskab (+5C)
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 818 kJ/ 196 kcal
Fedt 0,1g
-heraf mættede
fedtsyrer 0g
Kulhydrat 48,5g
-heraf sukkerarter 43,8g
Kostfibre 1,4g
Protein, total 0,2g
Salt 0g