Pearlfisher ginlikør med ribs og granatæbler fra Noormann Foodlab.
Håndlavet - selvfølgelig.
Pearlfisher gin likør er en naturlig og sødmefuld serie af ginlikører. Ginlikøren er lagret i 3 måneder og justeret med sukker. Intet andet - kun gode råvarer.
Hver variant af pearlfisher ginlikør tilsættes så de forskellige smage - og her får du evariantetn med af ginlikør med ribs og granatæble.
Lidt mere om smagen i Pearlfisher Ribs & Granatæble:
En helt anderledes smagsoplevelse.
Du har de friske, syrlige ribs i samspil med sødmen fra granatæblekernerne - og sammen med de fede enebær fra ginnen, grønne urtenoter af rosmarin og blomsteraroma fra hibiscusblomsten - ja så får du en helt fantastisk og anderledes smagsoplevelse.
Servering:
Prøv at mixe pearlfisher ginlikør med en iskold mousserende vin eller hvidvin. Smuk drink - dejlig smag.
Eller bland pearlfisher ginlikør med en god tonic og masser af is.
Tør du?
Servieringsforslagene med mousserende vin eller hvidvin eller lidt mere klassisk med en god gin smager virkelig dejligt, og du får da også smagsoplevelsen fra pearlfisher ginlikør.
Gør dig dog den tjeneste og drik den straight up - prøv den som den er - en mild likør med stor smag - hvis du tør.
Hvad er gin likør?
Har du også spurgt dig selv, hvad er egentlig ginlikør?
Ginlikør er en likør, der er lavet på en base af gin, og ofte har en ginlikør en væsentlig mindre alkoholprocent en gin. Gin skal have en alkoholprocent på minimun 37,5 procent, og en ginlikør vil for det meste have en alkoholprocent, der ligger et sted mellem 20 og 30%. Pearlfisher ginlikør har en alkoholprocent på 20%.
Ginlikører tilsættes oftest smag fra frugter og bær.
Se udvalget fra Nordisk / Noormann Foodlab her
Indhold: 500 ml
20% vol