Håndlavet kirsebærsauce med brombær, stjerneanis og vanillie fra Nordisk.
Her har du et bud på den perfekte kirsebærsauce til din ris a la mande. Julen er fyldt med dejlige, hyggelige traditioner, og for mange - ja måske endda de fleste, er ris a la mande med kirsebærsauce desserten hvert år til jul.
Nordisk er kommet med et ret godt bud på en virkelig lækker og smagfuld kirsebærsauce.
Hos Nordisk koger de kirsebær med brombær og æblemost - krydret med kanel, stjerneanis og vanillestænger. De går aldrig på kompromis med råvarer af bedste kvalitet, og selvfølgelig er deres kirsebærsauce også håndlavet.
Med andre ord - kirsebærsaucen er ikke som andre kirsebærsaucer. De bruger de fineste kirsebær og tilsætter saftige brombær for at skabe en harmonisk smagsoplevelse. Kirsebærsaucen får sit nordiske strejf med æblemost af lokale æbler tilsat en krydderiblanding af kanel, stjerneanis og vanillestænger.
Resultatet er en kirsebærsauce, der kombinerer den naturlige sødme fra kirsebær og brombær med et strejf af varme og krydderi fra de nordiske krydderier.
Se udvalget fra Nordisk / Noormann Foodlab her
Indhold: 250 ml
Bedst før 15.4.26
Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger i køleskab (+5C)
Ingredienser: Kirsebær, sukker, brombær, æblemost, Maizena, kanel, anis, vanillestænger.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 724 kJ/ 173 kcal
Fedt 0,2g
-mættede fedtsyrer 0,1g
-polyumættede fedts. 0,1g
Kulhydrat 42,1g
-heraf sukkerarter 41,0g
Kostfibre 1,3g
Protein, total 0,7g
Salt 0g