Gastrik med æbler fra North - Noormann Foodlab.
Håndlavet - selvfølgelig.
Paradisæblerne plukkes i Nellemanns have i Sæby. Nellemanns have har nordeuropas største samling af paradisæbletræer - mere end 1000 æbletræer fordelt på over 100 forskellige æblesorter.
Gatrik med æbler bruges som smagsforstærker, hvor du ønsker en mild æblesmag.
Gatrik med æble har sur/sødlige noter med en sirupsagtig konsistens. Gastrikken har en fantastisk aroma og en dyb kompleksitet i smagen.
Når saucen og gryderetten lige mangler det sidste:
Gastrik beskrives af mange som magi til din sovs, og gastrik bruges da også til justering af saucer og gryderetter.
Gastrik er igennem århundreder blevet brugt i det franske køkken til at få saucer eller sovs til at smage af mere - som den umami, der giver det sidste til retten.
Brug gastrikken til at justere og give smage til din saucer og gryderetter - der skal som regel ikke mere end et par skefulde til, så start med en smule ad gangen.
Når du bruger gastrik som smagsgiver i din sauce, kan du oftes få stor fylde i smagen uden at bruge ekstra fedt fra eksempelvis piskefløde.
Se udvalget fra Nordisk / Noormann Foodlab her
Indhold: 200 ml
Bedst før 6.2.26
Holdbarhed efter åbning: 2-3 uger i køleskab (+5C).
Omrystes før brug.
Ingredienser: Æblecidereddike, karamelliseret sukker, paradisæble (20%).
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 781 kJ/ 187 kcal
Fedt, total 0,1 g.
Heraf mættede fedtsyrer 0 g.
Kulhydrat , total 44,1 g.
Heraf sukkerarter 40 g.
Kostfibre 0,1 g.
Protein 0,1 g.
Salt 0 g
Kunder der har købt dette produkt har også købt
![](https://sw26362.sfstatic.io/_design/common/img/preloader/preloader-black.gif)
![](https://sw26362.sfstatic.io/_design/common/img/preloader/preloader-black.gif)