Den perfekte krydderiblanding til frikadeller og andre farsretter. Fra Spice By Spice serien Slagterens egne Gourmet-mix.
Alt du skal gøre er at tilsætte Frikadellemixet sammen med lidt vand i din fars.
På billedet ser du Ib fra Spice By Spice. Ib er uddannet slagter og har altid et godt øje for gode råvarer. Han har de sidste 30 år eksperimenteret og været pasioneret omkring gastronomi. Kun det bedste er godt nok.
Når du først har lavet frikadeller med slagter Ib's frikadellemix, finder du ud af, hvor lækkert og nemt det er, og frikadellemix vil være fast inventar i dit køkken.
Det hedder sig, at der ikke er nogen, der slår din mors hjemmelavede frikadeller - med denne her krydderiblanding /frikadellemix har du et rigtig godt bud på at tage kampen op om at lave de bedste frikadeller.
Der er en virkelig god smag i denne frikadellemix, og det er så nemt at have med at gøre. Der er opskrift på posen. Vær lidt forsigtig med vandet, så farsen bliver den konsistens, som du ønsker.
Den rørte fars kan med fordel trække lidt i køleskabet.
Mixet er også rigtig god i fiskefrikadeller – der skal du dog bruge lidt mindre vand.
Du kan også bruge frikadellemix til boller i karry, forloren hare og i oksefars.
SOM GAVE:
Kan man virkelig give frikadellemix i gave - I den grad - og når den glade modtager først har smagt din gave en gang, så lur mig, om du ikke bliver spurgt, hvor du har købet den henne.
Der ER en fantastisk gaveidé som en lille gave, bare-fordi-gave, værtindegave eller som fødselsdagsgave. Enten som en lille ting eller samlet i en gavekurv.
Jeg pakker gerne ind for dig. Det er GRATIS, og du skriver det blot i bemærkninger, når du bestiller.
TIPS:
Olie for stegeevne - smør for smag!! Vi hører det så tit - og det er rigtigt. Dine frikadeller bliver lækre gyldne og får en sprød stegeskorpe, hvis du steger i halvt smør og halvt olie.
Mindst holdbar til 1.9. 2026
Indhold: 90g - passer til 500 g fars
Ingredienser:
HVEDEMEL, krydderier( løg, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMEMÆLKSPULVER, motificeret kartoffelstivelse( E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.
Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi [kj] 1283 Kalorier (306 kcal)
Fedt 1.2 g
– heraf mættede fedtsyrer 0.2 g
Kulhydrat 58.7g
– heraf sukkerarter 6.6 g
Kostfibre 3.9 g
Protein 11.1 g
Salt 12.3 g
Natrium 4.9 g