Karamel Bar - romkuglebar med lys chokolade - fra bornholmske Karamel Kompagniet
Jubilæums karamelbar - romkuglebar:
Karamel Kompagniet lancerede første gang den meget populære romkuglebar i anledning af deres 20 års jubilæum.
Det skulle fejres med deres version af en kendt klassiker - en romkugle. Det blev til favoritten Romkuglebar, som blev en limited edition til deres serie af karamel bar.
Nu er karamelbaren, der smager af romkugle, blevet så efterspurgt, at Romkuglebaren er tilbage igen - dog stadig som limited edition. Så Romkuglebaren er kun i sortiment i begrænset periode.
Romkuglebaren - hvad siger kunderne:
Romkuglebaren er en karamelbar, hvor den klassiske chokoladekaramel er basen for smagen af romkugle.
Karamel Kompagniet testede romkuglebaren med smagsprøver til forbipasserende - se videoen her
Karamellen er stadig blød og bidevenlig, og karamelbaren er overtrukket med en lækker, lys chokolade og selvfølgelig pyntet med tivolikrymmel - lige præcis som vi kender det fra en helt klassisk romkugle.
En uimodståelig kombination, som rigtig mange elsker.
Flødekaramel med smag af romkugle - overtrukket med lys chokolade.
Der er virkelig lagt op til lækker og hyggelig forkælelse, og et rigtig fin ekstra detalje til gaven - også til gavekurven. Eller bare en lille hyggeting til kaffen.
Så hvem skal forkæles? Måske dig selv.
Du finder alle de lækre karameller, karamelbar og karamelkugler fra Karamel Kompagniet lige her
Og romkuglebaren er selvfølgelig håndlavet og pakket på Bornholm - lige som alle andre karamelbarer, karameller og karamelkugler med chokolade.
Indhold: 50 g
Bedst før: 24.10.2026
Ingredienser:
Glukosesirup, kondenseret mælk, chokolade - mindst 35% kakaotørstof (sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emulgator: sojalecithin, nat. vaniljearoma), sukker, vand, hærdet vegetabilsk fedt (palmekerne - rspo mass balance, kokos, raps), farve: E100, E101, E120, E131, kakaopulver (2%), emulgator (mono- og diglycerider), overfladebehandlingsmiddel (E901), salt, naturlig aroma, Stivelse (HVEDE, majs). Kan indeholde spor af nødder.
Sådan opbevarer du chokoladeprodukter:
Det er bedst at opbevare chokoladeprodukter ved en temperatur mellem 15-20 grader. Chokoladeprodukter tåler ikke stærkt lys, såsom direkte sollys. Derfor bør chokoladeprodukter stå mørkt og tørt.