En færdigblandet gløgg på gin og kirsebær fra Deer & Doe - en del af Noormann familien.
En særdeles velsmagende gløgg med en elegant og harmonisk krydring, hvor alle krydderierne komme til sin ret.
Denne dybrøde variant er smagt til med kirsebær og julens krydderier. Kirsebærrene giver en balanceret frugtsmag, som harmonerer flot med ginen.
Gløggen smager skønt af jul, og er krydret med de klassiske julekrydderier, allehånde, kanel, stjerneanis & grøn kardemommme. men har også syrlige noter af citron & ingefær
Gin gløggen er krydret med de klassiske julekrydderier, allehånde, kanel, stjerneanis & grøn kardemommme. men har også syrlige noter af citron & ingefær
KINABARK:
Gløggen er krydret med tørret bark fra Cinchona træet. Kinabarken indeholder det aktive stof Kinin, der bruges til tonic og giver den
klassiske bitre smag.
Servering:
Deer & Doe gløgg er til alle ginnørder, der også elsker rødvinsgløgg. Varmes nænsomt op, uden at koge og serveres med tørrede tranebær & en kvist rosmarin.
Bartenderens tips:
Kan også bruges til en Merry Cherry Christmas G&T: 2 cl citrus gin, 4 cl G&T Gløgg, 10 cl tonic hældes op med masser af isterninger.
Eller en Deer & Doe Christmas Spritz: 3 dele mousserende vin eller hvidvin, 2 dele G&T Gløgg og 1 del dansk vand, serveres med isterninger og en appelsinskive.
Se udvalget fra Nordisk / Noormann Foodlab her
Indhold: 700 ml
12% vol